Vikarier i Stockholm till skola & förskola | BILDA personalmäklarna

Vikarier i Stockholm till din verksamhet

Att hitta bra vikarier till din förskola och skola behöver inte vara svårt. Vi har samlat de allra bästa hos oss. Att hyra vikarier genom oss på BILDA personalmäklarna är en garanti för bibehållen kontinuitet och kvalitet i undervisningen och verksamheten.

Hitta rätt vikarie

Vi ser till att du får personalen du behöver och vi garanterar att du får personal som motsvarar dina förväntningar. Självklart kan alla visa upp ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister.

Boka en vikarie genom att fylla i en intresseanmälan här. Så hör vi av oss så snart som möjligt.

Kontakta oss om du har några frågor och funderingar kring våra vikarier. Du når oss lättast via telefon eller mail.


 

1. BEHOV

Vi vill att du ska kunna fokusera på den pedagogiska verksamheten. Vad du än har för behov finns vi här vare sig det är med kort varsel eller vid hjälp med fast rekrytering.

 

2. FÖRFRÅGAN

Vill du boka vikarie kan du fylla i vårt webbformulär eller kontakta oss via telefon eller mail. Behöver du hjälp med rekrytering för fast tjänst kan du läsa mer under rekrytering.

 

3. MATCHNING

Gemensamt för alla uppdrag är att den personal vi matchar är noga utvald. Alla vikarier genomgår en noggrann urvalsprocess i flera steg innan de börjar som vikarie.

 

4. BOKAD

Hur än ert behov ser ut så får ni en engagerad, lyhörd och flexibel medarbetare som snabbt sätter sig in i situationen och de aktuella arbetsuppgifterna.

Gå till formuläret för att boka vikarie