Lektion grundskola

Om oss

BILDA personalmäklarna är en vikariepool och ett bemanningsföretag i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut och förmedla vikarier till skola och förskola och har idag ca 900 kunder. Genom åren har omkring 7000 personer arbetat som vikarier på olika förskolor och skolor i hela Stockholms län.

Vi erbjuder personal till följande yrkeskategorier: barnskötare, förskolelärare, fritidspedagoger, elevassistenter, resurslärare, klasslärare till låg- och mellanstadiet, ämneslärare till högstadiet, ämneslärare till gymnasiet, specialpedagoger samt köksbiträden och kockar.

Bemanningsföretag sedan 1999

BILDA startades av Cecilia Orre och Sven-Olof Högman och är ett av de företag som varit verksamt längst i branschen. Genom att hela tiden förbättra och vara prestigelösa, har vi utvecklats till en leverantör och arbetsgivare som är respekterad och uppskattad av alla. Ett välskött företag helt enkelt, som har erhållit flera utmärkelser.

Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega och är auktoriserad medlem i Kompetensföretagen. Att vara ett auktoriserat bemanningsföretag innebär att vi som arbetsgivare följer gällande lagar och regler på arbetsmarknaden och i bemanningsbranschen.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss via mail eller telefon, så hjälper vi dig.